Поділитись:

Лучани просять розібратися з вужем та безладом у парку

Субота, 07 липня 2018, 14:02
Лучани просять розібратися з вужем та безладом у парку

Жителі вулиці Корольова, 12 звернулися до влади, аби у парку, який розміщений біля будинку, навели лад. Адже там, за словами мешканців, утворилися справжнісінькі джунглі.

Про це на платформі "Відкрите місто" написала користувачка Ганна Жучко.

Жінка повідомила, що у парку одна родина отримала переляк, адже там повзав великий вуж.

"Там страшні зарослі самосіву, дерев та все закидано сміття, адже збоку в ларьочку торгують, і сміття там хтозна з яких часів. Все має досить плачевний вид. І це центр мікрорайону", – зауважила лучанка.

Та додала, що вияснити, кому належить територія, не компетенція мешканців будинку, однак навести там лад вкрай необхідно, адже працівники ЖЕКу лише восени прибирають опале листя.

"Мешканець нашого будинку з власної ініціативи учора трохи навів лад біля стінки дитячого майданчику, скосив, бо там уже давно зробили громадську вбиральню. Тепер видніше стало і до майданчика безпечніше пройти. Але ті джунглі біля приміщення – це щось страшне і вуж дійсно є там", – переконана авторка звернення.

Також вона зауважила, що з іншої сторони в будинку (за 50 м), де живе депутат Борис Смаль, розміщений такий же парк, однак у ньому ще навесні навели лад – зрізали дерева, прибрали територію.

"І де справедливість!? А біля нас тільки з краєчку для годиться трішки дерева обрізали і все лишили. Ми надіялись, що от до Дня Конституції, щось намудрують", – обурилася жінка.

Та попросила, аби захаращений парк біля їх будинку облагородили.

Нині проблему взяли у роботу в Департаменті ЖКГ.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ЯК У ЛУЦЬКУ ЗАХИЩАЮТЬ ІНТЕРЕСИ ВИБОРЦІВ В ОКРУГАХ БЕЗ ДЕПУТАТІВ

Надрукувати
мітки:
коментарів