Поділитись:

Що робитиме Андрій Садовий у Луцьку: програма

Четвер, 05 липня 2018, 10:25
Що робитиме Андрій Садовий у Луцьку: програма

До Луцька завітає міський голова Львова Андрій Садовий.

Він розповідатиме, як написати стратегію ідентичності Луцька. Зустріч відбудеться 5 липня у внутрішньому дворі Волинського коледжу НУХТ о 18:00 годині.

Захід під назвою "UrbanTalks Луцьк & Львів" організовує ініціативна група Urban Hub Lutsk у партнерстві з Львівською міською радою.

В програмі зустрічі буде обговорення таких тем:

  • Сучасне місто: стратегія ідентичності – Андрій Садовий, міський голова Львова.
  • Успішні стратегії міста. Приклад Львова. Який ефект від реалізації стратегії отримує місто – Олександр Кобзарев, директор Комунальної установи "Інститут міста".
  • Міське планування. Архітектурні принципи для Львова – Юліан Чаплінський, начальник управління архітектури, головний архітектор Львова.
  • Екосистема міста для створення стартапів – Андрій Москаленко, заступник міського голови з питань розвитку.
  • Як залучити мешканців до прийняття рішень. Приклад Львова – Олександра Сладкова, заступник директора Львівського комунального підприємства "Інститут просторового розвитку".
  • Який ефект конференц індустрія приносить для міста? – Ліна Остапчук, директор комунального підприємства "Львівське конференц-бюро".

Зокрема обіцяють, що захід буде без політики.

Довідково:

Urban Hub Lutsk – представники місцевого бізнесу і громадського руху, які прагнуть розвивати місто. Ви спитаєте як саме? До прикладу, проведення щомісячних зустрічей на тему Луцька та його розвитку в сферах бізнесу та культури.

UrbanTalks Луцьк & Львів — це дружній діалог та пошук дотиків партнерства між містами. Під час події реформатори міста Лева передадуть досвід та розкажуть про місцеві успішні кейси просторового планування та інтегрованого розвитку, залучення мешканців до прийняття рішень, партисипативні практики управління містом, розвиток науки, ІТ та інше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДРЕЙФ ЗА ТЕЧІЄЮ: ЯК ЛУЦЬКУ НЕ НАШТОВХНУТИСЯ НА СВОГО АЙСБЕРГА

Надрукувати
мітки:
коментарів