Поділитись:

Наноіграшки – у Луцьку продають цукерку+туалет (фото)

Вівторок, 03 липня 2018, 07:40
Наноіграшки – у Луцьку продають цукерку+туалет (фото)

Кілька днів тому довелося йти за подарунками для племінничків у дитячий магазин. Там таке різноманіття. Від повітряних зміїв до крутезних наборів лікарів, від спідничок до стильних босоніжок, від пляшечок для молока до милих подушечок.

То справжній дитячий рай. Якби колись мене забули б в такому магазині, я б точно "не пропала б". Із стількома ляльками треба було б перегратися – кожній гарне ім'я вигадати та причесати.

Із подарунками я визначалася. Дівчаткам – спіднички та прикраси у волосся, хлопчику – енциклопедія про драконів та літаючий змій. Все логічно. Однак не все так просто з тими іграшками.

В жах привела "цукерка+туалет", яка стояла на прилавку в одному (сумніваюся, що це лише в одному) із луцьких магазинів. Агов, ви серйозно? Тобто все настільки скрутно із фантазією, що вже "техніка дійшла" вигадати дітям забавку у вигляді туалету?

Наноіграшки – у Луцьку продають цукерку+туалет (фото)

Тобто вже можна уявляти собі, як мені колись дитина скаже: "Мам, купи мені іграшку-туалет, іграшку-йоршик…" чи ще щось у цьому роді?

У своєму дитинстві я ставила іграшки у сервант на місце, яке з будь-якого кутка кімнати буде видно. А з іграшкою-туалетом що накажете робити?

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи тих ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

Надрукувати
мітки:
коментарів
17 квітня 2024
13 квітня 2024
10 квітня 2024
07 квітня 2024
05 квітня 2024
29 березня 2024