Поділитись:

Випускник з Волині на ЗНО набрав по двісті балів з двох предметів

Четвер, 28 червня 2018, 20:20

Випускник міського НВК №1 імені Євгена Шабліовського з Каменя-Каширського Андрій Сафонюк – єдиний на Волині і один з дванадцяти в Україні, хто отримав максимальні 200 балів одразу з двох предметів – біології та хімії.

Про це повідомляє ВолиньPost .

"Андрій не боявся ставити перед собою цілі та успішно їх досягав. Ось і тепер твердо вирішив, що по завершенні одинадцятого класу піде професійними стопами мами-медика. Тому і обрав на ЗНО саме біологію та хімію… Звичайно, що пишаємося нашим випускником. Адже такий успіх – це неоціненний вклад у зміцнення авторитету НВК", – зазначає директор ліцею Людмила Тішкова.

Не менше задоволений успіхом і сам щасливчик. Як розповідає Андрій, до кінця не вірив, що зможе так. Але все вдалося, насамперед завдяки зосередженості та наполегливій праці.

"З дитинства мріяв стати лікарем. Хочеться допомагати, рятувати людські життя. Тож у випускному класі задав собі запитання: "Що я хочу?"… Поставив ціль і знав, що для того, аби чогось досягти в житті, потрібно спочатку добре здати ЗНО. Тож наполегливо вчив обрані предмети, старався кожного дня займатися. На тесті було легко, бо все пам'ятав… звісно, допускав помилки, але швидко їх знаходив і виправляв", — розповідає хлопець.

До слова, такого ж успіху, як і Андрій Сафонюк, загалом в Україні зуміли досягнути ще 11 вундеркіндів: один з Полтавщини, двоє зі Львівщини та по четверо з Київської та Харківської областей.

Надрукувати
мітки:
коментарів