Поділитись:

МОН закликає "почистити" заклади освіти від політичної агітації

Середа, 27 червня 2018, 09:55
МОН закликає «почистити» заклади освіти від політичної агітації

Міністерство засудило політичну агітацію у закладах освіти і закликало обласні державні адміністрації вжити відповідні заходи.

Про це йдеться у відповідному листі, який надісланий обласним та Київській міській державній адміністрації, – інформує прес-служба відомства.

"Міністерство засуджує розміщення будь-якої партійної агітації у закладах освіти, проведення політичних акцій та залучення до них учасників освітнього процесу. Просимо вжити дієвих заходів щодо недопущення у закладах освіти політичної агітації, просування політичного брендингу та використання приміщень закладів освіти для розміщення громадських приймалень", – йдеться у листі.

МОН також нагадує, що одним з принципів освіти в Україні є її незалежність від політичних партій, громадських і релігійних організацій. Відповідно до статті 31 нового Закону України "Про освіту" політичні партії (об'єднання) не мають права втручатися в освітню діяльність закладів освіти.

"Одним з принципів освіти в Україні є її незалежність від політичних партій, громадських і релігійних організацій. Відповідно до статті 31 Закону України "Про освіту" політичні партії (об'єднання) не мають права втручатися в освітню діяльність закладів освіти", – цитує закон МОН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СІЛЬСЬКИЙ КОЕФІЦІЄНТ, ТВОРЧІ ЗАЛІКИ І МЕНШЕ ЗАЯВ: ТОП НОВАЦІЙ ВСТУПУ-2018

Надрукувати
мітки:
коментарів