Поділитись:

У центральному парку "ловили" автохамів (фото)

Субота, 16 червня 2018, 09:50
У центральному парку «ловили» автохамів (фото)

Муніципали за останні два тижні склали 35 протоколів на власників автотранспортних засобів, які порушують "Правила благоустрою міста Луцька" щодо паркування

Люди залишають машини деінде: на тротуарах, дитячих майданчиках, пішохідних доріжках, на зелених зонах в парках та скверах, – інформує департамент муніципальної варти у Facebook.

Як йдеться у повідомленні, найбільше порушників муніципали виявляють, як і раніше, в парку культури та відпочинку імені Лесі Українки. Своїми автомобілями вони псують зелені зони поблизу церкви "Божа Благодать" та зоопарку, перетворивши алею на місце паркування.

У центральному парку «ловили» автохамів (фото)

У центральному парку «ловили» автохамів (фото)

У центральному парку «ловили» автохамів (фото)

У центральному парку «ловили» автохамів (фото)

У центральному парку «ловили» автохамів (фото)

З усіма водіями-порушниками інспектори департаменту проводять профілактичні бесіди та складають адміністративні протоколи, щоб водії робили правильні висновки та не повторювали їх в майбутньому.

Разом з тим кожен лучанин може допомогти муніципалам боротися з горе-паркувальниками. Для цього необхідно зателефонувати на гарячу лінію відділу "Група швидкого реагування" за номером 067-0000-679 або написати на месенджери Viber, Telegram та WhatsApp. Тоді наші інспектори миттєво відреагують на ваші повідомлення.

Довідково:

Пункт 2.5.5.1.7. "Правил благоустрою міста Луцька" свідчить про те, що заправляти, ремонтувати, здійснювати заходи з догляду за транспортними засобами і механізмами на прибудинкових територіях, газонах, берегах річок, ставків, на пішохідних доріжках, тротуарах, у парках, скверах тощо, а також пересуватися транспортними засобами по тротуарах, пішохідних доріжках, газонах, квітниках, інших зелених зонах міста та паркувати на них транспортні засоби заборонено.
Стаття 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів – тягнуть за собоют накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян – суб'єктів підприємницької діяльності – від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Надрукувати
мітки:
коментарів