Поділитись:

Vox populi: де відпочивають волиняни (фото)

Неділя, 17 червня 2018, 20:00

Літо, сонце, спека – сезон відпусток успішно стартував. Хтось – на море, хтось – у гори, хтось – у ліс. Одні – в Україні, інші їдуть/летять за кордон. Вибір є – аби були час і гроші.

Де полюбляють відпочивати лучани і куди мандрують цьогоріч, "Конкурент" запитав у містян.

Ольга:

Чесно кажучи, я нещодавно перейшла на нову роботу, тому цього року нікуди не поїду. Найчастіше їздили в Крим, коли була молодшою, а зараз переважно а Карпати. Раніше їздили на море – Крим, Одеса, Азовське море... Але більше люблю гірський відпочинок.

Василь:

Цього року їду на гору Афон, в Грецію. Я люблю паломництво, то в такі місця і подорожую – Греція, Болгарія. Подобається Єгипет, піраміди. В Україні не дуже подобається відпочивати – не той сервіс. Ціни високі, а сервісу немає.

Катя:

Хочу в Іспанію, але не знаю. Останнім часом нікуди не їздила – в декреті сиділа. Раніше відпочивала на морі в Україні, але більше не поїду, бо не сподобалося. Жах! Краще взагалі нікуди не їхати, ніж до нас. Ми були в Генічеську, і це просто жах! І брудно, і ціни... Думаю, за кордоном краще. Не знаю.

Аня:

Цього року відпочиватиму на Світязі. На морі були і в Україні, і за кордоном. Люблю море, гори, природу... Дуже люблю активний відпочинок. Люблю дивитися архітектуру, різні міста – все, що впадає в око гарне, неординарне. Все люблю.

Майя та Юра:

Поки що нікуди не плануємо. Взагалі хочеться відпочити на морі. Природа, вода... Часто їздимо на Шацькі озера. На морі не були, але хотілось би.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: VOX DEI: КУДИ ВОЛИНЯНАМ ПОЇХАТИ ВІДПОЧИВАТИ І ЩО ПРО ЦЕ ТРЕБА ЗНАТИ

Надрукувати
мітки:
коментарів