Поділитись:

Діти волинських атовців поїхали на відпочинок в Данію

Субота, 09 червня 2018, 13:30

7 червня голова облдержадміністрації Олександр Савченко провів майже 10 діток учасників АТО у подорож до Данії. Організував поїздку волонтерський рух "Меценати для солдата" під керівництвом Руслана Теліпського.

Про це повідомили у відділі інформаційної політики облдержадміністрації.

Керівник найвищої виконавчої гілки влади в області зазначив, що ця організація дійсно потужна, тому відома далеко за межами Волині. Вона працює не тільки для підтримки ветеранів війни, а й урізноманітнює дозвілля для дітей Небесного Легіону, зниклих безвісти чи важкопоранених військовослужбовців, ветеранів війни, а також дітей, батьки котрих зараз перебувають в ООС.

Зокрема, з 7 до 20 червня в Данії відпочиватимуть 45 дітей атовців зі всієї України, серед яких – й волинські школярі. Супроводжуватимуть їх волонтери.

За проханням керівника руху "Меценати для солдата" Руслана Теліпського, голова облдержадміністрації забезпечив транспортне перевезення групи дітей з Волині.

- Ви іноземну мову знаєте? Ні? То навчіть їх українською розмовляти, - жартував Олександр Ілліч.

Слід зазначити, що наступна поїздка відбудеться з 19 червня до 2 липня в Буковель. Так, 25-30 діток військовослужбовців відпочиватимуть у таборі. Голова ОДА також забезпечить автобус та паливо і цей маршрут.

Надрукувати
мітки:
коментарів