Поділитись:

9 років за ґратами: лучанина покарали за наркотики

П'ятниця, 08 червня 2018, 13:09
9 років за ґратами: лучанина покарали за наркотики

Суд покарав 33-річного лучанина за незаконне придбання, зберігання з метою збуту та збут психотропної речовини і наркотичних засобів.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

У квітні 2017 року правоохоронці зафіксували три епізоди вчинених раніше судимим за хуліганство чоловіком незаконних оборудок із амфетаміном та канабісом. Під час затримання 24 квітня 2017 року в нього вилучили три пластикових ємності з подрібненою коноплею масою майже 25 грамів, а також речовину із вмістом амфетаміну.

У суді наркоторгівець свою провину визнавав лиш частково, вказуючи, що не мав наміру збувати психотропи та канабіс, а придбав їх для власного вживання.

Луцький міськрайонний суд визнав чоловіка винним лише за двома епізодами. За вчинення кримінальних правопорушень йому було призначили покарання у вигляді 5 років позбавлення волі. Позаяк зловмисник не відбув іще частину покарання, призначеного за вчинений до того злочин, остаточно до відбуття йому було призначили 6 років позбавлення волі.

Із таким вироком суду не погодилася ні прокуратура, ні обвинувачений. Прокурори, оскаржуючи вирок в апеляційному порядку, наполягали на визнанні лучанина винним по всіх епізодах та суворішому покаранні. Адвокат обвинуваченого наполягав на звільненні його від кримінальної відповідальності.

Апеляційний суд Волинської області визнав чоловіка винним у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин і наркотичних засобів, вчинених повторно та призначив йому покарання у вигляді 9 років позбавлення волі.

Надрукувати
мітки:
коментарів