Поділитись:

ПриватБанк пропонує волинянам відкрити депозит на дитину*

П'ятниця, 08 червня 2018, 16:15
ПриватБанк пропонує волинянам відкрити депозит на дитину*

Батьки завжди бажають дітям найкращого майбутнього. Щоб бути в цьому впевненим, ПриватБанк пропонує оформити депозит на дитину.

Виховання дитини – справа не тільки складна, але й дорога. Крім того, що своєму чаду хочеться дати найкращий одяг, харчування та відпочинок, кожен батько та мама турбуються про те, у який навчальний заклад вступить дитина, ким працюватиме, чи матиме достатньо коштів на безбідне життя.

Для того, аби підготувати "фінансовий стартовий майданчик" для дітей, батьки можуть оформити депозит на дитину у ПриватБанку і регулярно відкладати на цей рахунок частину свого доходу.

Оформити вклад на дитину можна з моменту народження. Клієнтам потрібно звернутися у відділення ПриватБанку з паспортом та ідентифікаційним кодом, а також оригіналом свідоцтва про народження дитини та її ідентифікаційним кодом.

"Депозит можна відкрити на будь-який термін і в будь-якій валюті. Його можна поповнювати будь-коли, а відсотки від суми депозиту нараховуватимуться щомісяця. До повноліття дитини коштами на депозиті можуть керувати батьки чи опікуни. А з 18 років дитина зможе самостійно використовувати їх", – розповіла керівник напрямку заощаджень Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Ольга Ленартович.

Дізнатися про умови розміщення коштів на депозиті можна на сайті pb.ua/depozit, в Приват24, додатку "Мої вклади", або ж у будь-якому відділенні ПриватБанку на Волині.

Надрукувати
мітки:
коментарів