Поділитись:

Олена Палагута розповіла про успіх "Континіуму" свідомим лучанам (фото)

П'ятниця, 08 червня 2018, 10:20
Олена Палагута розповіла про успіх

Топ-менеджер групи компаній "Континіум" Олена Палагута у рамках "Школи свідомого громадянина" поділилася з лучанами секретами того, як знайти правильних людей на шляху до успіху.

Щира і невимушена бесіда відбулася у сучасному розважальному центрі "Промінь" 7 червня.

Традиційно модераторка заходу та координаторка проекту Галина Падалко ставила найбільш актуальні запитання, на які хотілося почути відповіді. До того ж по завершенню заходу поставити своє запитання могли й усі охочі. А той, хто запитав про щось цікаве та креативне, ще й мав змогу отримати мотиваційні книги з рук топ-менеджера.

Олена Палагута розповіла про успіх

Так, спочатку Олена Палагута розповіла про те, як ідея переросла в успішну корпорацію.

"Я прийшла у компанію у 1996 році. Це після 4 років після того, як компанія уже існувала. Початок компанії – 1992 рік. Два хлопця Степан Івахів та Ігор Єремеєв створили підприємство, яке займалося пошиттям верхнього одягу – шкіряними куртками", – розпочала свій спіч Олена Палагута.

Олена Палагута розповіла про успіх

Та додала, що познайомилася з Єремеєвим у столиці, однак спочатку вони не мали спільної мови. Як виявилося згодом, обоє були із Луцька, адже на той час компанія була зареєстрована у місті, а не Острожці, звідки родом сам Ігор Єремеєв. Тож невдовзі Олені запропонували працювати у "Континіумі" і переїхати з Києва.

У 1996 році компанія почала займатися енергоносіями і так почалася історія компанії "WOG". У 2000 році була відкрита перша брендова заправка на Цуманському перехресті. А далі кількість компанії та проектів тільки збільшувалася.

Юрій Сковорода та Олександр РачковЮрій Сковорода та Олександр Рачков

Олена Палагута розповіла про успіх

Співзасновник Громадянського Руху Співзасновник Громадянського Руху "СВІДОМІ" Тарас Шкітер

Топ-менеджер пригадала, як Єремеєв своїм прикладом стимулював працівників до роботи. Він самостійно розробляв логотип компанії, на заправці міг розкладати товари та навіть мити підлогу. Певно, таке ставлення до роботи надихало по-особливому, адже Олена Палагута розповіла й про те, що довгий період часу працювала маючи один вихідний на тиждень.

Серед основних цінностей у людях, які мріють працювати у такій великій компанії, топ-менеджер називає бажання працювати та працелюбність.

Олена Палагута розповіла про успіх

"Нині коли приходять влаштовуватися молоді люди, вони роблять тобі послугу. Коли ж я прийшла працювати в "Континіум", я нікому послугу не робила… Зараз є проблемою те, що молодь, прийшовши на роботу, думають, що вони мегаспеціалісти. Але це ж лише теоретичні знання. Ви ж розумієте, що компанію створюють практичні знання", – зауважила Олена Палагута.

Розповіла жінка й про політичні проекти, коли команді доводилося проводити за день по 5-6 зустрічей Ігоря Єремеєва із волинянами у будинках культури, де температура була на рівні -20 градусів.

Голова Ківерцівської РДА Валерій ТкачукГолова Ківерцівської РДА Валерій Ткачук

Наступне запитання від модераторки стосувалося соціальної відповідальності компанії. На що топ-менеджер відповіла, що 1 вересня замість того, щоб бути зі своїми дітьми, то разом із Єремеєвим їздила по школах Маневич та Ківерець і дарувала подарунки.

"210 шкіл Волинської області нашого округу отримували на 1 вересня подарунки не залежно від того чи тоді Ігор Єремеєв був кандидатом, чи депутатом. Це було завжди! 250 тисяч новорічних подарунків щорічно отримували діти округу (діти з дитсадків, діти-інваліди та діти 1-4 класів). Ці подарунки й називали "єремейчиками", – розповіла жінка.

Олена Палагута розповіла про успіх

Олена Палагута розповіла про успіх

У 2014 році у компанії змінилися пріоритети через те, що почалася війна, однак до 2016 року діти продовжували отримувати презенти.

"Я була у кожній сім'ї загиблого хлопця нашого округу", – зізналася Олена Палагута та пригадала про фінансову підтримку українських бійців Єремеємим та Івахівим.

Наступний блок запитань до топ-менеджера групи компаній "Континіум" стосувався особистого. На запитання про баланс між сім'єю та роботою Олена Палагута відповіла, що ніякого балансу не мала.

"Надто мало було часу для сім'ї. Але все, що траплялося, було дуже активно. Я не проводила час із дітьми вдома, не пекла пироги, торт "Наполеон", нічого такого не робила. Просто старалася власним прикладом і максимально активно виховати своїх дітей, які виховувалися моїми батьками", – розповіла топ-менеджер та зауважила, що сьогодні, коли вже може збалансувати роботу з сім'ю, то її доньки вже дорослі і не завжди цього потребують.

Натомість на запитання: "Ви хороша мати?", донька Валерія відповіла: "Найкраща!". І цим неабияк розчулила жінку.

До того ж пані Олена зізналася, що нині її відрадою є прання та готування страв. Це викликало оплески у публіки та згодом стало джерелом для каверзного запитання від залу.

Олена Палагута розповіла про успіх

Традиційно під кінець зустрічі усі запрошені спікери радять три корисні звички, книги та фільми.

Олена Палагута рекомендує:

  • не витрачати час дарма та прокидатися якомога раніше;
  • приділяти максимум часу своїм рідним та близьким.

Книги:

  • автора Артура Хейлі;
  • Федора Достоєвського;
  • Михайла Булгакова;
  • Еріх Марія Ремарка;
  • Ірвін Ялом "Брехун на кушетці" (психологія).

Фільми:

  • Серіал "Батьківщина";
  • серіал "Картковий будинок";
  • фільм "Молодість" (2015 р.).

Олена Палагута розповіла про успіх

Олена Палагута розповіла про успіх

Політолог Михайло НаходПолітолог Михайло Наход

Топ-запитання для Олени Палагути:

– Чи не хотіли б очолити проект "Луцьк"?

– Що таке "проект "Луцьк"?

– Бути мером міста.

– Ви гадаєте, що я достойна очолити цей проект? Мені так не здається. Я знаю більш достойних людей, які можуть це зробити. Можу їм допомогти.

Опісля блоку запитань, пані Олена обрала щасливчиків, які отримати цікаві та мотиваційні книги та зробила спільне селфі із присутніми на заході.

Олена Палагута розповіла про успіх

Олена Палагута розповіла про успіх

А співзасновник Громадянського Руху "СВІДОМІ" Тарас Шкітер подякував топ-менеджеру за щиру та корисну зустріч.

"У Вас надзвичайно великий досвід і нам дуже приємно, що Ви приїхали. Коли ми з колегами планували цей проект, то саме й мав бути клуб за інтересами з цікавими людьми, які можуть розповідати свою життєву історію і де кожен зможе щось взяти для себе. Хочу сказати, що сьогодні вийшло і порівнюючи з іншими лекціями, то сьогодні було дуже душевно", – зауважив співзасновник ГР "СВІДОМІ".

Організаторка та координатор проектів Громадянського руху Організаторка та координатор проектів Громадянського руху "СВІДОМІ" Христина Назар

Своєю чергою організаторка заходу та активістка Громадянського Руху, організаторка та координатор проектів Христина Назар розповіла, що "Школа свідомого громадянина" це такий проект, який передбачає собою освітню сторону. Це не є формальним навчальним закладом, де здобувають знання, але завдяки спілкуванню з більш досвідченими людьми можна отримати ті навики і вміння, які потрібні кожного дня при виконанні роботи у будь-якій сфері.

Велику кількість охочих прийти на лекцію Олени Палагути організаторка пояснила тим, що такі заходи не мають вікових обмежень.

"Це пов'язано з тим, що наші лекції зорієнтовані не лише на студентів. Ми б хотіли, щоб "Школа свідомого громадянина" була не лише для молоді, а щоб це були різні напрямки та різна вікові категорії", – підсумувала Христина Назар.

Довідково: "Школа свідомого громадянина" – це навчально-просвітницький проект ГР "Свідомі". Метою проекту є підвищення рівня свідомої поведінки громадян у різних сферах і в побуті, навчання їх базовим сучасним навичкам і практичним крокам у самореалізації, розробці та впровадженні локальних проектів.

Надрукувати
мітки:
коментарів
12 жовтня 2022
20:00
10 серпня 2022
19:30
04 серпня 2022
12:40
01 липня 2022
12:46
18 червня 2022
10:56
05 червня 2022
17:25
09 травня 2022
25 квітня 2022
23 лютого 2022