Поділитись:

На ЛПЕ боротимуться із кризою

Четвер, 24 березня 2016, 15:21
На ЛПЕ боротимуться із кризою

На заключному засіданні тимчасової комісії запропонували ввести картки лучанина в тролейбусах. Крім того,вирішили збільшити кількість транспортних засобів, залучити додаткові кошти до підприємства та влаштувати інші заходи щодо забезпечення успішного функціонування Луцького підприємства електротранспорту.

Це повідимили під час засідання тимчасової контрольної комісії Луцької міської ради з вивчення проблем діяльності КП "Луцьке підприємство електротранспорту", – повідомляє Район.Луцьк.

Члени комісії проаналізували усі пропозиції, які оголошували на попередніх засіданнях і проголосували за кілька заходів, які, на їхню думку, зможуть покращити ситуацію на занепадаючому підприємстві електротранспорту.

Депутати запропонували ввести електронний облік пасажиропотоку в тролейбусах. До того ж вирішили рекомендувати управлінню транспорту спільно з департаментом соцполітики провести дослідження щодо доцільності введення картки лучанина. У випадку позитивного рішення, право на безплатний проїзд матимуть лише пільговики, які проживають в Луцьку.

Крім того, члени комісії вважають, що потрібно збільшити кількість транспортних засобів на лінії за рахунок закуплення тролейбусів за кордоном, які потім окуплять свою вартість. Варто також оптимізувати графіки руху та інтервал руху тролейбусів, закупити обладнання для шиномотажу та надавати послуги по шиномонтажу третім особам, задля залучення додаткових коштів до підприємства. пропонують посилити контроль збору виручки на лінії, здійснити необхідні підрахунки щодо функціонування мийки на підприємстві – або вдатися до аутсорсингу, або надавати послуги третім особам. Не було б зайвим провести ремонт даху над ремзоною та розглянути можливість провести опалення в приміщенні, ввести в штат додаткову посаду електронника, не збільшуючи кількість працівників, провести навчання та забезпечити підвищення кваліфікації працівників. І на останок –влаштувати тристоронню зустріч для вирішення проблеми з "Богдан-Лізинг".

Голова комісії Ігор Поліщук подякував усім за плідну працю і пообіцяв об'єднати всі пропозиції у звіт, який розглянуть на сесії міськради.

Надрукувати
мітки:
коментарів