Поділитись:

Оприлюднили схему оцінювання ЗНО з англійської мови

Неділя, 03 червня 2018, 14:04
Оприлюднили схему оцінювання ЗНО з англійської мови

В Українському центрі оцінювання якості освіти оприлюднили схему оцінювання завдання відкритої форми з розгорнутою відповіддю з англійської мови, ухвалену на засіданні предметної фахової комісії з англійської мови при УЦОЯО.

Ознайомитися зі схемою можна за покликанням:http://testportal.gov.ua/wp-content/uploads/2018/…/shema.pdf

"Просимо звернути увагу на те, що згідно з п. 3 зауваг до схеми оцінювання випадок написання "atractions" або "atraction" екзаменатор виносить на береги бланка Б, але не враховує в загальну кількість помилок за критерієм d. Використання граматики", - зазначили у поясненні.

Нагадаємо, що учасники тестування скаржилися на погану якість запису частини з аудіюванням та одрук. Найбільше питань надходить щодо завдання тесту №59, де в слові "Attraction" допущено одрук - перший склад написаний з однією літерою t. За висновками фахівців предметної комісії при УЦОЯО, які 1 червня розглянули та схвалили тест та правильні відповіді до нього, ця помилка не впливає на розуміння змісту завдання та його виконання. Однак справедливим залишається питання, чи буде зараховуватися помилка у разі написання учасником ЗНО відповідного слова з однією буквою t.

Надрукувати
мітки:
коментарів