Поділитись:

Із Винником та Кличком: у "Промені" виступив "Квартал-95" (фото)

Субота, 02 червня 2018, 22:00

Свято для поціновувачів гумору відбулося – "Квартал-95", попри ранкові неприємності, коли невідомі хотіли зірвати концерт гумористів, виступив у сучасному розважальному центрі "Промінь".

Аншлаговий та додатковий концерти відбулися у Луцьку 2 червня.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: НЕВІДОМІ ХОЧУТЬ ЗІРВАТИ КОНЦЕРТ "КВАРТАЛУ-95" У ЛУЦЬКУ

"Конкурент" побував на першому додатковому концерті і готовий розповісти, як це було.

У "Промені" "кварталівці" виступали вперше, однак у Луцьку вже бували, тому, певно, й "назбирали" чималу армію своїх фанатів та поціновувачів гумору.

Лучани, своєю чергою, також підготувалися до концерту – багато хто прийшов із квітами для своїх гумористів та охоче купував "кварталівські" сувеніри. До слова, із акторським складом приїхав і волонтер та навіть кум одного із гумористів Юрій Тира, який у листопаді минулого року у Луцьку презентував книгу "Дороги до Щастя: круїзно-волонтерські нотатки".

Як тільки на сцену вийшли учасниці балету, Євген Кошовий та Володимир Зеленський, оплесків не жалів ніхто. Символічна пісня "Девочка моя" надала старт шаленому концерту.

"Кварталівці" розповідали, як нещодавно повернулися із Туреччини, тому деякі номери виконували саме із цього туру.

Типи людей під час танців, політизований канал "Дитячий світ", мініатюра про батька із вісьмома доньками та сімейна картина, де розмовляв папуга Кеша, підігріли луцьку публіку.

І коли лунало: "Вы хотели новости – нате уже новости", всі з нетерпінням очікували новий гумористичний номер.

На сцені запалювала турецька версія "Кварталу-95", а публіка активно підтанцьовувала під знайомі ноти MONATIKа. До того ж саме під час виконання цього номеру в зал спустилися Кошовий із Зеленським, що викликало чергові оплески у публіки.

Було місце й зовсім шаленим перетворенням. Так, під час однієї з мініатюр трубадур став Олегом Винником.

Один із представників "Кварталу-95" зізнався, що вперше у нашому місті – це автор студії Валерій Жидков. Він поділився свою історією із подарованим фіолетовим браслетом, який протягом 21 дня мав стимулювати гумориста робити добро і радіти життю. Однак, Жидков потримався лише три дні. Але це вважає великим досягненням.

"На біс" лучани посміялися із Віталія Кличка та Андрія Парубія під час запису однієї з медичних програм та пройнялися піснями, які "кварталівці" традиційно виконують граючи на гітарах.

Опісля концерту Володимир Зеленський представив усіх учасників "Квартал-95" та подякував Луцьку за любов.

А за кілька хвилин "кварталівці" вийшли на сцену на другий не менш запальний концерт.

ФОТО автора.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів