Поділитись:

На «молодіжній» комісії підтримали створення «Центру національно-патріотичного виховання» в Луцьку

Четвер, 24 березня 2016, 13:52
На «молодіжній» комісії підтримали створення «Центру національно-патріотичного виховання» в Луцьку

Луцькі депутати підтримали ідею створення у місті комунального закладу "Центр національно-патріотичного виховання".

Про це стало відомо у четвер, 24 березня, під час засідання постійної комісії Луцькради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму.

Помічниця депутата Луцькради Павла Данильчука Тетяна Ленартович повідомила, що до програми було внесено зміни, на основі зауважень та пропозицій, озвучених під час обговорень.Головним напрямом діяльності центру буде: посилення військового виховання школярів та молоді.

Із її слів, близько 50 школярів зможуть навчитися правильній поведінці зі зброєю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СТВОРЕННЯ ЦЕНТРУ ПАТРІОТИЧНОГО ВИХОВАННЯ У ЛУЦЬКУ НАЗВАЛИ "ПОПУЛІСТСЬКИМ"

"Зараз нам потрібна принципова позиція влади про створення закладу, після цього ми зможемо зайнятися детальним плануванням роботи", – сказала Ленартович.

Для роботи установи передбачено 350 тисяч гривень, яких на перший час повинно вистачити.Координувати роботу з боку влади, буде відділ у справах сім'ї, молоді та спорту.

Також планують залучити до роботи закладу, демобілізованих солдатів та націоналістичні організації.

У підсумку, члени комісії підтримали пропозицію рекомендувати Луцькій міській раді створити "Центр національно-патріотичного виховання".

Нагадаємо, під час сесійного засідання Луцької міської ради 24 лютого депутати не підтримали проект рішення "Про створення комунального закладу "Центр національно-патріотичного виховання в Луцьку".

Надрукувати
мітки:
коментарів