Поділитись:

А вам все мало

Четвер, 31 травня 2018, 07:40

Помітила, що старше покоління часто тішиться малим і тримається за щось стале. Це ніби й добре. Але — чорт забирай! — ви заслуговуєте кращого. Молодь навпаки хоче все й одразу, особливо не працюючи над цим. Але — чорт забирай! — навчіться працювати. А, можливо, я лише помічаю таких людей і все насправді не так?

Часто траплялося, що старші люди дають пораду: знайди державну роботу, їдь відпочивати лише по путівкам, купуй лише це і це, бо можеш помитися, найкращий оцей рецепт. Здебільшого у них говорить досвід, але він добряче приперчений страхом перед невідомим.

Молодь навпаки переоцінює свою персону і не вміє озирнутися назад. Влаштувався на роботу — наступного дня не пішов, не кажучи про причину. Байдуже на репутацію, байдуже на відповідальність. Головне — свобода. У спортзалі молоді хлопці хочуть одразу бути кремезними, не працюючи над цим вдосталь. Старші ж, навпаки, думають, що їм вже пізно думати про тіло.

І так і виходить, що одним все мало, а іншими — щастя у тому малому. А як же ж кльово було б вилазити зі своєї мушлі, говорити і чути.

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій.Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

Надрукувати
мітки:
коментарів