Поділитись:

Волинська ОДА запустить новий веб-сайт

Середа, 30 травня 2018, 14:33
Волинська ОДА запустить новий веб-сайт

У Волинській ОДА наразі працюють над створенням нової версії офіційної веб-сторінки.

Таке завдання поставив голова облдержадміністрації Олександр Савченко. Запуск сайта відбудеться на початку липня 2018 року.

Савченко зауважи, що з боку громадськості щодо роботи чинного сайта облдержадміністрації надходить багато критики. Основні зауваження – надзвичайно повільна робота ресурсу та незадовільне інформаційне наповнення. Тому він доручив негайно приступити до розробки нової сторінки обласної державної адміністрації.

Проблема необхідності нової версії офіційного веб-сайта постала давно, адже саме цей ресурс забезпечує відкритість у діяльності органу виконавчої влади в області. Як свідчать результати моніторингу Державного комітету телебачення та радіомовлення України щодо інформаційного наповнення офіційних веб-сайтів органів виконавчої влади у другому півріччі 2017 року, сайт Волинської облдержадміністрації посідає 24 місце серед усіх областей у рейтингу прозорості, повноти та доступності.

Тож у новому ресурсі врахують усі недоліки, як з технічної, так і з функціональної сторони, аби максимально полегшити доступ користувачам. Окрім цього, новий сайт міститиме і версію для людей з вадами зору.

Надрукувати
мітки:
коментарів