Поділитись:

У Луцьку вирішують долю аварійної школи

Вівторок, 29 травня 2018, 09:27
У Луцьку вирішують долю аварійної школи

Луцьку 13-ту школу не зачинятимуть. Про це під час свята останнього дзвоника запевнила керівниця міського управління освіти Зіновія Лещенко.

В одному з корпусів школи № 13, що на вул. Чернишевського, цьогоріч обвалилася стеля. Навчання тут стало небезпечним. Відповідно до рішення Львівського апеляційного суду, корпус зачинили. А школярів переселили до іншого, де навчання відбувається у дві зміни, – йдеться у сюжеті Волинської дирекції НСТУ.

Директор школи Роман Ващук розповів, що навчання буде проходити у дві зміни й наступного навчального року. Із його слів, спільно із владою міста будуть вирішувати, як функціонувати надалі. Виготовлення проектно-кошторисних документів на добудову нового корпусу школи перебуває на завершальній стадії.

Як розповіла голова ради ЗОШ Наталія Губич, є дві організації, які гальмують цей процес: "Волиньгаз" і "Волиньобленерго".

Зі слів начальниці управління освіти Луцькради Зіновії Лещенко, на цей рік передбачене лише завершення проектно-кошторисної документації, а вже з 2019 року мають розпочинати добудову корпусу.

Новий корпус збудують на місці футбольного поля. Вартість його будівництва – майже 50 мільйонів гривень.

Надрукувати
мітки:
коментарів