Поділитись:

Концерту "Потапа і Насті" в Луцьку може не бути через Волиньраду

Середа, 23 березня 2016, 20:26

Перший заступник голови Волинської облради Олександр Пирожик не підпише дозволу на проведення концерту Потапа і Насті Каменських у Волинському обласному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка.

"Волинський обласний музично-драматичний театр імені Тараса Шевченка входить до переліку об'єктів обласної комунальної власності. Відповідно, дозвіл на проведення розважальних заходів має надавати обласна рада. Я за жодних обставин не підпишу і не дам згоди на укладення договору на проведення концерту Потапа і Насті Каменських – тих, хто робить бізнес під час війни з нашим одвічним ворогом. В той час, коли українці гинуть на фронті, дозволяти собі заробляти гроші концертами та виступами на території агресора – це плювок в обличчя загиблим і скаліченим за територіальну цілісність України", – коментує своє бачення Пирожик виданню "Вголос".

Також він розповів, що жодних офіційних документів з проханням погодити такий концерт обласна рада досі не отримувала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "ПОТАП ПРИЇЗДИТЬ У МОСКВУ, ЗНІМАЄ ШТАНИ І ДЯКУЄ РОСІЇ", – ЛУЦЬКИЙ АКТИВІСТ

"Організатором концерту, як вдалося з'ясувати, є фізична особа-підприємець Алієв Агшін з міста Ужгород. Фактично організатори розпочали рекламну кампанію на свій страх і ризик, не маючи на це ніяких офіційних дозволів та підстав. Така рекламна кампанія є грубим порушення законодавства про недобросовісну конкуренцію та прав споживачів", – сказав він.

Також "свободівець" повідомив, що на афішах концерту, без будь-яких законних дозволів, використовують логотип комунального видання газети "Луцький замок", хоча редакція газети згоди на це не давала.

"Мені також відомо, що організаторів концерту попереджено про те, що в Луцьку наростає хвиля невдоволення. Але вони сказали, що їх це не лякає, і вони виставлять свою охорону. Думаю, Революція гідності декого так нічого й не навчила. Я впевнений, що патріотична громадськість міста і влада зроблять усе можливе, щоб не допустити цього концерту і не осоромитися перед пам'яттю загиблих у російсько-українській війні", – підкреслив перший заступник голови Волинської облради.

Нагадаємо, щоконцерт Потапа і Насті Каменських запланований на 18 квітня.

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 березня 2024
27 березня 2024
15:34
26 березня 2024
16:46
12:02
25 березня 2024
24 березня 2024