Луцький ресторатор планує відкрити еко-ферму
![Луцький ресторатор планує відкрити еко-ферму](/media/cache/76/19/76193947743fa42f24cc2059a30c270b.webp)
Власник ресторану високої кухні у Луцьку "Patio di Fiori", ресторатор Володимир Пащенко планує створити еко-ферму.
Про це діловому виданню "Конкурент" розповів сам бізнесмен.
"Я зараз планую зайнятися екологічним сільським господарством. Хочу відкрити еко-ферму. Буду вирощувати салати для свого ресторану і для інших ресторанів, а також хороше правильне м'ясо овець. Там буде багато всього,зокрема, полуниця, яка буде давати врожай круглий рік. Завжди мріяв жити в такій країні, де круглий рік є полуниця", – зазначив Пащенко.
Ресторатор каже, що до кінця квітня буде обрана земельна ділянка для ферми і почнеться розробка проектної документації. Наприкінці 2016 року планують розпочати запуск першої черги будівництва.
![](/static/konkurent/img/icons/c_facebook.png)
На сайті використовуються файли cookie. Для згоди, будь ласка, натисніть «Прийняти». Докладну інформацію можна знайти на сторінці Політика конфіденційності.