Поділитись:

"У Луцьку не вистачає басейнів", – луцький мер

Середа, 23 березня 2016, 13:00
«У Луцьку не вистачає басейнів», –  луцький мер

У Луцьку хочуть зробити всі умови для того, щоб якомога більше дітей мали можливість займатися спортом в спортивних закладах міста.

Заступник міського голови Сергій Григоренко переконаний, що назріла реформа в переформатуванні спортивних шкіл Луцька. Про це він сказав 23 березня під час засідання виконавчого комітету луцької міської ради.

"Всі ці речі: майданчик, клуб, спортивна школа – мають функціонувати під однією вертикаллю. Сьогодні назріло питання перепідпорядкуваня. Тобто спорткомітети мають мати весь інструментарій впливу на спортивні школи. Давайте дамо їм цей інструментарій і, відповідно, будемо мати результати", – зазначив Сергій Григоренко.

Луцький міський голова Микола Романюк додав, що не варто забувати про масову можливість доступу дітей до всіх спортивних закладів міста.

"Поки що йдуть дискусії звертаюсь до керівників: основне завдання – це здоров'я наших лучан. Головне – це забезпечити можливість доступу до спортивних закладів дітей, якщо лишиться місце, то й дорослих також. Єдине, що в місті не вистачає басейнів",– сказав Микола Романюк.

Він додав що в місті працюють над вирішенням цього питання, а також нагадав, що в 27 школі будують великий басейн.

Надрукувати
мітки:
коментарів