Поділитись:

"Пожежні" перевірки на Волині: школи і дитсадки не мають сигналізації

П'ятниця, 11 травня 2018, 15:14

Співробітники підрозділів управління ДСНС України у Волинській області провели 36 позапланових перевірок закладів з масовим перебуванням людей, що розташовані на території області.

На усіх перевірених об'єктах – загальноосвітніх та дошкільних закладах та в навчально-виховних комплексах Ківерцівського, Ковельського, Луцького, Локачинського, Горохівського та Володимир-Волинського районів – зафіксовано відсутність автоматичної пожежної сигналізації, – інформує прес-служба відомства.

Крім того, відсутня система блискавкозахисту на загальноосвітній школі Затурці Локачинського району, не випробувано блискавкозахист на контур заземлення у Войнинському дошкільному навчальному закладі Локачинського району.

Дерев'яні конструкції горищ не оброблені вогнетривким розчином у дошкільному закладі "Ромашка" села Кричевичі Ковельського району, закладі загальної середньої освіти села Кричевичі Ковельського району, закладі загальної середньої освіти села Уховецьк, Ковельського району, закладі загальної середньої освіти села Черемошне Ковельського району, закладі загальної середньої освіти села Квасів Горохівського району, дошкільному закладі "Калинка"села Сільце Горохівського району.

Недостатньо вогнегасників в дошкільних закладах села Озеро та села Омельне Ківерцівського району.

За результатами перевірок 27 керівників та посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафів.

Надрукувати
мітки:
коментарів