Поділитись:

У Луцьку водій намагався втекти від патрульних

Середа, 09 травня 2018, 17:25
У Луцьку водій намагався втекти від патрульних

Водій, який припаркувався під знаком "Зупинку заборонено" намагався втекти від патрульних під час складання протоколу.

Патрульні, побачивши порушення підійшли до водія щоб повідомити, що виноситимуть йому постанову. Про це повідомила речниця патрульної поліції Луцька Ольга Бузулук у фейсбук

"Водій та його дружина починають чіплятись до патрульних, говорити про Європу, вибірковість…Потім чоловік дозволяє собі повністю ігнорувати дії правоохоронців, забирає документи і…рушає. Він просто їде в той момент, коли на нього виноситься постанова", - йдеться в дописі.

А далі, пише Ольга Бузулук, збираються люди, які репетують про "перевищення", "відпустіть його", "ви ідіоти" і т.д. Емоцій додає жінка, яка бігає, дзвонить на 102, просить викликати швидку. Не обходиться і без дітей, які все це бачать…

Уявіть, наші патрульні приходять в школи, спілкуються з учнями, вчать їх не порушувати закони, діти в захваті, а тут їхні батьки, у них же на очах, грубо порушують, обзивають правоохоронців, намагаються уникнути відповідальності, прикриваючись ними і невдоволеним натовпом.
Бідні діти!..

"На жаль, любов до "сильної руки" завершується в наших людей там, де вони бачать правоохоронця і порушника і стають чомусь на бік…другого!) Опа! Тут уже всі проти "сильної руки", краще відпустіть, бо ж діти, бо ж дрібне порушення, бо ж що тут такого…", - йдеться у дописі.

Обіцяють, що згодом оприлюднять відео цього інциденту.

Надрукувати
мітки:
коментарів