Поділитись:

«Модерн-Експо» візьме участь у виставці Retail Show-2016

Вівторок, 22 березня 2016, 08:21
«Модерн-Експо» візьме участь у виставці Retail Show-2016

Щорічна виставка обладнання та технологій для рітейлу – Retail Show дводневна подія, що відбудеться 16-17 листопада у Варшаві (Польща).

Більш ніж дві сотні компаній з усього світу презентуватимуть низку рішень для рітейлу: дизайн магазинів, торговельне обладнання, IT-системи для управління мережами магазинів, рішення в області електронної торгівлі, системи лояльності, аутсорсинг, консалтинг тощо, зазначається на офіційному сайті Modern-Expo.

Міжнародний холдинг "Модерн-Експо" візьме участь у цьогорічній виставці Retail Show як єдиний стратегічний партнер заходу. Стенд компанії (D0) знаходитиметься навпроти "Зразкового магазину" – концепту магазину з інноваційними технологіями, дизайном та обладнанням.

Протягом двох днів роботи виставки відвідувачі матимуть змогу дізнатися більше про холдинг "Модерн-Експо", комплексні рішення для рітейлу, які пропонує компанія, а також останні проекти.

Окрім власне виставки, програма Retail Show також включатиме конференції, тренінги. В рамках заходу відбудеться вечірка під час якої нагороджуватимуть найкращих за цікаві новинки в галузі рітейлу.

"Запрошуємо на виставку Retail Show 2016! Відвідайте стенд "Модерн-Експо" для дізнайтеся більше про одного із лідерів у виробництві та постачанні комплексних рішень для торгівлі", – зазначають у компанії.

Надрукувати
мітки:
коментарів