Поділитись:

Як оздоровлюватимуть луцьких дітей

Середа, 09 травня 2018, 08:25
Як оздоровлюватимуть луцьких дітей

В.о. міського голови Луцька Григорій Пустовіт видав розпорядження про організацію оздоровлення та відпочинку дітей у 2018 році.

Відповідно до документа, департамент сім'ї, молоді та спорту міської ради забезпечить оздоровлення дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки. Зокрема дітей пільгових категорій відправлять на оздоровлення до державного підприємства "Український дитячий центр "Молода гвардія" та до державного підприємства України "Міжнародний дитячий центр "Артек". 90 дітей пільгових категорій оздоровлять у спортивно-оздоровчих таборах на базі приміщень КЗ "Луцький міський центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" Луцької міської ради".

Управління освіти і науки забезпечить відпочинком у 26-ти таборах з денним перебуванням на базі загальноосвітніх шкіл міста дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки та дітей військовослужбовців Збройних сил України та інших військових формувань, створених відповідно до чинного законодавства України, співробітників правоохоронних органів, – на період їх відрядження для участі в антитерористичній операції.

Роботу дитячого позаміського закладу оздоровлення та відпочинку "Ровесник" організуюьт у 4 зміни для дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

Дітям педагогічного та обслуговуючого персоналу дитячого позаміського закладу оздоровлення та відпочинку "Ровесник" нададуть путівки з 10 % батьківською оплатою від фактичної вартості харчування.

Також управління здійснить оплату 10 % вартості путівки та доплату за навчання згідно з поданими заявами батьків в літній школі "Ерудит", що працюватиме у оздоровчому таборі "Ровесник" (І зміна).

Крім того, проведуть огляд-конкурс на кращий дитячий заклад оздоровлення та відпочинку.

Департамент соціальної політики міської ради за кошти державного бюджету здійснюватиме оздоровлення дітей з інвалідністю, інвалідність яких пов'язана з наслідками аварії на ЧАЕС.

Стежитиме за порядком у місцях масового відпочитку буде патрульна поліція.

Надрукувати
мітки:
коментарів