Поділитись:

На луцькому фестивалі їжі діти зможуть погратися у магазин

Понеділок, 07 травня 2018, 09:54

Уже за кілька днів, 12-13 травня у замку Любарта відбудеться "Lutsk Food Fest. ВЕСНА". На сьомому гастрономічному фестивалі буде чимало розваг для дорослих і малих.

12 та 13 травня у замку Любарта відбудеться сьомий "Lutsk Food Fest. Весна" . Відвідувачі не тільки куштуватимуть смаколики та напої, але й гарно проведуть час. Для дорослих гостей підготували насичену програму, а для малечі – велику дитячу зону із розвагами, конкурсами та майстер-класами.

Під час фестивалю працюватиме комісійна крамничка "РадаМама". Для діток організують веселу гру в магазин зі справжніми товарами і грошима, щоб малеча змогла відчути себе дорослими. Для участі у дитячому гараж-сейлі потрібно принести свої не потрібні книжки, ігри та іграшки у гарному стані. Малеча зможе продати і придбати книжки та забавки, а також у процесі "торгів" знайти нових друзів.

Усі деталі та правила дитячого гараж-сейлу можна дізнатися на сторінках facebook.com/radamama.lutsk та Instagram.com/_radamama.

Нагадаємо, що під час "Lutsk Food Fest. Весна" малечу забавлятиме дитячий розважальний комплекс "Смугастий носоріг". Загалом сьомий гастрономічний фестиваль обіцяє найбільшу за всі роки дитячу зону.

Надрукувати
мітки:
коментарів