Танцівниця MONATIK, гейша та сови: у "Промені" відкрили оновлений "Grand Central" (фото)

Субота, 05 травня 2018, 12:40

Драйвова вечірка з нагоди відкриття оновленого фуд-терміналу "Grand Central" відбулася у РЦ "Промінь" під ритми відомих треків та гарного настрою.

Дійство зібрало чимало лучан у п'ятницю, 4 травня, на літній терасі розважального центру.

Розважав присутніх театр магії світла "Led Theatre". Ці "дівчата-сови" зустрічали гостей та пригощали шампанським.

А під музику Dj Yanika лучани куштували смачні страви та напої від улюблених закладів. 4 поверх "Променя" зібрав багато відомих лучан.

Шеф-кухар «Dj Cafe Ring» Олександр Лисик

Шоумен Сергій Скулинець

Засновниці сервісу «Art ladies»

Організатор Євген Тихонов

Також на відкритті фуд-терміналу був присутній і співвласник РЦ "Промінь" Андрій Покровський.

Співвласник РЦ «Промінь» Андрій Покровський та телеведучий Тарас Шкітер

Чого тільки вартував виступ учасниці балету MONATIK Аліни Лаговської, яка запалювала під час відкриття барної стійки.

Учасниця балету MONATIK Аліна Лаговська

Під час вечірки ведучий Юрій Корнелюк представив "SheffCoffe", барну стійку "FoodFest", "SherBar", "Grill Pub", "Ring Café", "Хінкальню", "СушіЯмі" та інші заклади, які дарували присутнім справжні гастрономічні та пікантні дива суші на тілі гейши та багато іншого.

Оновлена тераса нині вдосконалена та затишніша. За словами організаторів, нагадує Central Park у Нью-Йорку.

"Вдосконалили все майже та повністю оновили декор. Ми підтримали і залишили ідею Нью-Йорка, андеґраунда, але ретельніше її вдосконалили. Перетворили нашу терасу просто на Central Park", – у коментарі "Конкуренту" розповіли у прес-службі "Grand Central".

До того ж повідомляється, що це – тільки початок, надалі лучан дивуватимуть іншими цікавинками.

"У нас буде дуже цікавий проект. Називається він "Food Startup". Ми залишили два вільних місця для того, щоб "виростити" когось локально. Дуже складно співпрацювати з мережевими підприємствами, які вже працюють на міста-мільйонники, вони не хочуть заїжджати в таке маленьке місто, як наше. І ми вирішили зробити "Food Startup". За допомогою наших сил, знань нашого шеф-кухаря, практики реалізацій проектів та досвіду відомих шеф-кухарів країни, фуд-блогерів та власників ресторанів і кафе, або тих, які заснували щось кулінарне своє, ми будемо приводити такі хаби, на яких поділимося досвідом і "вирощуватимо" свої команди, які хочуть заснувати свій кулінарний бізнес", – проанонсували у закладі.

Нині у оновленому фуд-терміналі "Grand Central" – більше 10 закладів харчування.

***