Поділитись:

Луцьк виграє, якщо купуватиме українські тролейбуси, – депутат міськради

Субота, 05 травня 2018, 11:40
Луцьк виграє, якщо купуватиме українські тролейбуси, – депутат міськради

Бюджет Луцька виграє, якщо місцева влада підтримає вітчизняного виробника і купуватиме тролейбуси "Автоскладального заводу №1" АТ АК "Богдан Моторс".

Про це заявив депутат Луцької міської ради Микола Яручик під час візиту на "Автоскладальний завод №1" АТ "АК "Богдан Моторс", – повідомляє прес-служба корпорації.

Микола Яручик підкреслив, що підприємство щороку приносить місту кілька мільйонів гривень у вигляді податків. Завдяки цьому місцева влада може ремонтувати дороги, впроваджувати інноваційні інфраструктурні проекти та будувати важливі соціальні об'єкти – лікарні, дитячі садочки, школи. Купуючи тролейбуси українського виробництва, Луцьк робить інвестицію у власну економіку.

"Я взагалі прихильник того, щоб міський бюджет наповнювався, і ми за ті кошти могли робити дороги, прибудинкові території, інші речі, які пов'язані з благоустроєм в нашому місті. Також можна робити різні інновації і новинки, аби на це були кошти. Щоб на це кошти були, треба, щоб в бюджет надходили гроші. Коли ми купуємо якісь речі за кордоном, кошти у бюджет надходити не будуть. А коли ми будемо підтримувати нашого виробника, кошти з цієї оборудки будуть надходити в бюджет", – зазначив Микола Яручик.

Депутат нагадав, що завод є містоутворюючим підприємством, яке забезпечує роботою понад 650 лучан. Позбавляючи завод замовлень, місцева влада залишає людей без роботи та заробітку.

"Не слід забувати, що тут більше шестисот працівників і ці люди також платять податки у міський бюджет. Тому я прихильник того, щоб купувати на місцях. Я прихильник того, щоб гроші залишались в Україні", – підсумував Яручик.

Надрукувати
мітки:
коментарів