Поділитись:

У Луцьку дитячий майданчик "звільнять" від смітників (фото)

Четвер, 03 травня 2018, 10:50
У Луцьку дитячий майданчик «звільнять» від смітників (фото)

Смітники на вулиці Арцеулова в Луцьку, які встановили на дитячому майданчику, перенесуть.

Про це у Facebook написав перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад.

Зі слів Григорія Недопада, в окремих дворах Луцька виникла спірна ситуація: попри те, що сміттєві баки розміщені відповідно до затверджених норм, мешканці просять їх перенести.

"Але неодноразово трапляється так, що перенесення смітників влаштовує одних і не задовольняє інших. Схожа ситуація – зі смітниками по вул. Арцеулова, поблизу будинків 9, 11. Тут сміттєві баки розмістили на території, де раніше був дитячий майданчик. Місце, де гралися діти, зайняте смітниками. Тому обурення мешканців, які хвилюються за дітей, цілком зрозуміле", – йдеться у дописі.

Нагадаємо: у Луцьку на території дитячого спортивного майданчика встановили сміттєві контейнери.

Як зазначив Григорій Недопад, вчора, 02 квітня, депутат обласної ради В'ячеслав Рубльов і депутат міської ради Сергій Шкода показали людям місце, куди будуть перенесені сміттєві баки.

"Звісно, ми підтримаємо цю ініціативу і найближчим часом вирішимо питання. Лишається сподіватися, що мешканці викидатимуть побутові відходи у новому, спеціально відведеному для цього місті, хоча воно знаходиться на віддалі від зазначених будинків", – додав Григорій Недопад.

Надрукувати
мітки:
коментарів