Поділитись:

У Луцьку ремонтують двори за новою технологією (фото)

Четвер, 03 травня 2018, 08:35
У Луцьку ремонтують двори за новою технологією (фото)

Минулоріч більше десятка вулиць вдалося відремонтувати завдяки використанню технології влаштування щебеневого покриття з напівпросочуванням бітумною емульсією.

Цьогоріч уже завершуються такі роботи на вулиці Гречаній та Гостинній. У планах – ремонт за такою ж технологією вулиці та провулку Шота Руставелі, вулиць Південна, Даньшина та Черняховського, – інформує прес-служба Луцької міської ради.

Капітальний ремонт дворів проводиться комплексно. Зокрема відновлюється дорожнє покриття та тротуари, будуються чи реконструюються мережі зовнішнього освітлення, встановлюються дитячі та спортивні майданчики.

У Луцьку ремонтують двори за новою технологією (фото) У Луцьку ремонтують двори за новою технологією (фото) У Луцьку ремонтують двори за новою технологією (фото) У Луцьку ремонтують двори за новою технологією (фото) У Луцьку ремонтують двори за новою технологією (фото) У Луцьку ремонтують двори за новою технологією (фото) У Луцьку ремонтують двори за новою технологією (фото) У Луцьку ремонтують двори за новою технологією (фото) У Луцьку ремонтують двори за новою технологією (фото) У Луцьку ремонтують двори за новою технологією (фото) У Луцьку ремонтують двори за новою технологією (фото) У Луцьку ремонтують двори за новою технологією (фото) У Луцьку ремонтують двори за новою технологією (фото) У Луцьку ремонтують двори за новою технологією (фото) У Луцьку ремонтують двори за новою технологією (фото)

Нині тривають роботи у дворі на вулиці Кравчука, 1, 3. Загальна вартість робіт становить 3,6 млн грн. Тут вкладають асфальтне покриття на проїжджій частині. Потому влаштовуватимуть тротуари, дитячий майданчик.

Активні роботи тривають й у дворі на проспекті Соборності, 42, 42а. Тут на завершальному етапі роботи з вкладання бруківки на проїжджій частині. Облаштують на прохання місцевих мешканців й пандуси біля входів у під'їзди, аби люди з обмеженими фізичними можливостями могли безперешкодно потрапити додому.

Ремонтні роботи в обох дворах виконують працівники підприємства "Луцькавтодор-Сервіс". Відремонтовано й пішохідні доріжки на вулиці Наливайка біля ЗОШ № 11.

Надрукувати
мітки:
коментарів
30 квітня 2024
29 квітня 2024
28 квітня 2024
27 квітня 2024
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02