Поділитись:

Поліція у Маневичах хотіла оштрафувати чоловіка на 510 гривень через обрізання кущів

Вівторок, 01 травня 2018, 15:15
Поліція у Маневичах хотіла оштрафувати чоловіка на 510 гривень через обрізання кущів

Маневицький районний суд скасував постанову про адміністративне порушення, яку склав старший інспектор відділу безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції у Волинській області.

До відповідальності намагалися притягнути чоловіка, який проводив обрізання кущів у межах смуги відводу автодороги "Луцьк-Маневичі-Любешів-Дольськ" без погодження з органами Національної поліції та не встановив при цьому відповідні технічні засоби регулювання дорожнього руху в місці проведення робіт. Штраф передбачає сплату 510 гривень. Однак позивач пояснив, що він не є посадовою особою, а працює водієм і не несе відповідальності за погодження робіт на дорозі з органами Національної поліції.

Крім того, зазначив, що на транспортному засобі, яким він керував, були наявні дорожні знаки, що підтверджують проведення дорожніх робіт.

Позивач є водієм філії "Маневицька дорожньо-експлуатаційна дільниця". Його посадовою інструкцією не покладено обов'язку погодження з органами Національної поліції проведення дорожніх робіт. Крім того, позивач надав фотознімок, що підтверджує дорожні знаки, прикріплені до транспортного засобу.

Тож суд позов задовольнив, а поставу поліцейського скасував.

Надрукувати
мітки:
коментарів