Поділитись:

Луцький вчитель став переможцем всеукраїнського конкурсу

Неділя, 29 квітня 2018, 15:54
Луцький вчитель став переможцем всеукраїнського конкурсу

Відбулось закриття та підведення підсумків третього заключного туру Всеукраїнського конкурсу "Учитель року 2018" у номінації "Німецька мова".

В урочистому заході 28 квітня взяли участь виконувач повноважень міського голови, секретар міської ради Григорій Пустовіт та начальник управління освіти міської ради Зіновія Лещенко. Інформує сайт Луцької міської ради.

Протягом конкурсного тижня вчителі з усіх куточків України змагалися за звання найкращого. Вони давали уроки, проводили майстер-класи, ділилися знаннями та досвідом. Варто зазначити, що саме 2018 рік є роком німецької мови в Україні, та роком української мови в Німеччині, тож нашому місту випала честь приймати в себе такий почесний конкурс.

Григорій Пустовіт привітав усіх учасників конкурсу та зазначив, що кожен з них — уже переможець, адже тут зібралися кращі з кращих. "Вчитель для учня — це найрозумніша людина, ходяча енциклопедія, той, хто знає відповіді на всі питання. Найскладніше, цього тижня, було членам журі, бо їм потрібно було обрати переможців. Прекрасно, що в нас є такі конкурси. Нехай змагання найкращих стануть визначною рисою нашого суспільства", - сказав він.

Головний спеціаліст Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України Оксана Коваленко розповіла, що конкурсний тиждень був надзвичайно складним як для учасників, так і для членів журі, але кожен показав на що здатен.

Переможцем конкурсу став Михайло Яковчук (Волинська область), вчитель німецької мови гімназії №18 міста Луцька. Він щиро подякував усім, хто допомагав та підтримував його, усім конкурсантам, а також зазначив, що кожен, хто стоїть на цій сцені — переможець.

Надрукувати
мітки:
коментарів