Поділитись:

На Волині відновлять історичний парк

Неділя, 29 квітня 2018, 12:29

Голова Голобської громади Сергій Гарбарук ініціює відновлення паркової зони в Голобах. Своїми думками і планами з цього приводу, керівник громади поділився на зустрічі, яка проходила 17 квітня 2018 року в приміщенні селищної ради.

Про це повідомляє сайт "Голоби – територія небайдужих".

Підтримати ініціативу Сергія Гарбарука прибув і голова Ковельської райдержадміністрації Віктор Козак. У ході обговорення учасники зустрічі висловлювали свої пропозиції, як із питань зонування парку, так і щодо етапів виконання відповідних робіт.

Присутні оглянули територію паркової зони і вже на місті планували створення фотоалеї, літньої сцени, ярмаркової площі, говорили про благоустрій водойми та створення ряду інших відпочинкових зон, що ляжуть і в основу проекту організації території парку. Звісно, посадовці не обійшли своєю увагою збереження історичної складової цієї місцевості, адже сивочолі дуби будуть чудовим довершенням майбутнього ландшафтного дизайну паркової зони у селищі Голоби.

На завершення зустрічі селищний голова подякував учасникам за цікаві думки та пообіцяв інформувати громадськість про хід робіт з благоустрою парку.

Надрукувати
мітки:
коментарів