Троє киян і лучанин: поліція затримала викрадачів людини (фото)

Понеділок, 23 квітня 2018, 17:08

У Луцьку поліцейські менше, ніж за годину, затримали викрадачів людини.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції у Волинській області.

Сьогодні, 23 квітня, на проспекті Соборності група зловмисників накинула на голову 55-річному лучанину мішок, силоміць затягнула його в автомобіль Mercedes на іноземній реєстрації та повезли в невідомому напрямку. Співробітники карного розшуку волинської поліції оперативно встановили місце перебування правопорушників та затримали їх.

Одразу ж ввели спецоперацію з перехоплення, розпочали відповідні оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення місцезнаходження та затримання правопорушників.

"Правопорушників затримали менше ніж за годину. Троє з них – жителі Києва 43, 30 та 23 років, один – 31-річний лучанин. За фактом викрадення людини розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання, зокрема, у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років", – зазначив начальник головного управління Національної поліції у Волинській області Петро Шпига.

Поліцейські також вилучили в правопорушників два автомобілі. Проводиться досудове розслідування, в ході якого будуть встановленні всі обставини кримінального правопорушення.