Поділитись:

Фуд-експеримент: чоловік схуд, харчуючись їжею з McDonald's (відео)

П'ятниця, 20 квітня 2018, 08:16

Британський блогер Майк Джівонс весь тиждень харчувався в McDonald's і не лише не набрав зайві кілограми, але й схуд.

Справа в тому, що він тримав себе в рамках обмеженої кількості калорій, хоча це було дуже непросто. Але експеримент дав і неприємні результати, про які блогер застерігає своїх фоловерів, – пише Радіо "Максимум".

33-річний Майк проводить над собою експерименти, тиждень харчуючись якоюсь певною їжею, яку складно назвати здоровою або дієтичною, і розповідає про результати на своєму каналі в YouTube. Він пробував їсти тільки консерви, торти, дитячу їжу, а в кінці березня почав свій тиждень на їжі з McDonald's, не підозрюючи, до яких наслідків це призведе.

Майк поставив собі умови: триразове харчування, дві тисячі калорій в день, допустима кількість жирів, солі і цукру. На початку експерименту Майк важив 99 кілограмів. Всі прийоми їжі блогер ретельно записував у таблицю і кожен день публікував відео про перебіг експерименту.

Ось так виглядав перший сніданок Майка: МакМафін з беконом, Хеш-Браун і чай. У сумі це складало 496 калорій. Зі сніданками все було легко: можна було чергувати сендвічі, каші і мафіни. Але вибираючи обіди і вечері, Майк зіткнувся зі справжньою проблемою – їсти однакову їжу кожен день досить важко. В обід він брав рол з салатом, щоб мати можливість повечеряти бургером і картоплею.

Дружина Майка Грейс спочатку приєдналася до його експерименту, але вже через кілька днів відмовилася від цієї ідеї. На третій день у чоловіка почалися неприємні відчуття в животі. Він списує це на надлишок жирів і низькокалорійні напої, які він пив.

Коли тиждень закінчився, Майк виявив, що скинув три кілограми і став важити 96. Але зізнався, що навряд чи хотів би продовжити експеримент, тому що занадто скучив за домашньою їжею.

Надрукувати
мітки:
коментарів