Поділитись:

В Івано-Франківськ поїхав перший луцький "Богдан"

Вівторок, 17 квітня 2018, 11:05

Луцький "Богдан Моторс" відправив перший з шести автобусів "Богдан А70132" для Івано-Франківського КП "Електроавтотранс".

Про це повідомили в прес-службі корпорації.

Це перший автобус у рамках виконання Контракту за результатами тендеру, який відбувся восени 2017 року. Він передбачає постачання 6 нових міських автобусів, які створені з урахуванням сучасних вимог до комфорту, безпеки та якості і відповідають екологічним нормам Euro-5. Загальна вартість шести автобусів "Богдан", за результатами тендеру, склала 23 млн 400 тис. грн, і ця ціна виявилась найкращою серед усіх учасників торгів.

Решта п'ять автобусів будуть відправлені до Івано-Франківська до кінця квітня 2018 року.

Зі слів Руслана Марцінківа, мера Івано-Франківська, саме цими 6-ма автобусами "Богдан" планується закрити один з маршрутів міста, з яким зараз є великі проблеми. І саме цей маршрут має стати першим комунальним маршрутом міста, аби відчути переваги саме муніципального перевізника.

Довідково:

"Богдан А70132" – це міський низькопідлоговий 12-метровий автобус, який обладнаний пандусом і кріпленням для фіксації інвалідного візка в салоні, а також спеціально обладнаними місцями для пасажирів з обмеженими можливостями пересування.

Автобус укомплектований європейськими агрегатами, в тому числі двигуном Iveco, автоматичною коробкою передач Allison, передньою віссю та мостом ZF. Загальна пасажиромісткість даної моделі складає 106 чоловік (з них 30 – місця для сидіння), до того ж автобуси для Івано-Франківська додатково обладнані кондиціонерами кабіни водія.

Надрукувати
мітки:
коментарів