Поділитись:

"МИ#SVIDOMI" здійняли фурор у військовому ліцеї в Луцьку (фото)

Субота, 14 квітня 2018, 10:00

У Волинському обласному ліцеюї із посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні команда соціальної програми МИ#SVIDOMI провела завершальну зустріч цього навчального року.

У стінах ліцею зібралася найбільша аудиторія за два роки існування програми. Про це у Facebook повідомила лідерка Громадянського руху "Свідомі" Христина Назар.

"Минуло 2 роки від розслідування Руслан Пилипчук про доступність наркотичних речовин у мережі Інтернет (велике дякую йому за проведене дослідження), але наркомафія не спить, я досі зустрічаю наклеєні або нашкрябані маркером сайти про це зло. Хоча, я думаю, це можна викорінити на місцевому рівні: розслідувати, за допомогою оперативної групи зняти відбитки, відстежити, хто це розклеює, де друкують такі матеріали, та покарати винних. Потрібно просто бути уважним, не байдужим, та пам'ятати, що стараємось ми не для когось, а заради своїх дітей. За ними простежити дуже важко, і не можемо вберегти від усього на світі, але ми точно можемо навчити їх розрізняти, де добро, а де зло, що може зашкодити їм, а що допоможе досягнути успіху", – написала вона.

Якраз соціальна програма МИ#SVIDOMI спрямована на популяризацію здорового способу життя, антирекламу наркотиків, алкоголю та тютюну серед молоді та неповнолітніх.

Завершальна лекція команди у військову ліцеї здійняла фурор.

"Коли ти бачиш більше сотні яскравих вогників в очах підлітків, це надихає не зупинятись і продовжувати реалізовувати програму надалі", – запевнила Христина Назар. І закликала здирати і знищувати наклейки, як-от на фото, щоб вберегти дитяче життя.

Надрукувати
мітки:
коментарів