Поділитись:

Ще одне комунальне підприємство Луцька – у списку боржників

Четвер, 17 березня 2016, 19:16
Ще одне комунальне підприємство Луцька – у списку боржників

КП "Парки та сквери Луцька" боргує зарплату своїм працівникам.

Вже на 1 березня у переліку підприємств – боржників з'явилось комунальне підприємство "Парки та сквери Луцька". Про це йшлося 17 березня під час спільного засідання комісії з питань забезпечення своєчасності сплати податків, внесення інших обов'язкових платежів, ліквідації заборгованості з виплати заробітної плати, детінізації заробітної плати та робочої групи з питань моніторингу заробітної плати найманих працівників суб'єктів господарювання, які діють на території міста Луцька сьогодні.

Керівник підприємства Анатолій Трикуш заборгованість по виплаті зарплат пояснив тим, що в осінньо-зимовий період виконання робіт на підприємстві надто зменшилось. Адже для того, щоб працювати їм потрібно закуповувати певні матеріали для роботи. До того ж в кінці року на підприємство передали несправну мототехніку, на ремонт якої теж пішло чимало коштів.

"Протягом січня-лютого ми фінансувалися по 20 % угоді. Зараз ми вже провели тендер і на цьому тижні буде підписана угода на виконання робіт. Тому протягом квітня - травня ми заборгованість погасимо", – запевнив Анатолій Трикуш.

Надрукувати
мітки:
коментарів