Волинську обласну лікарню замінували (оновлено, фото)

Середа, 11 квітня 2018, 20:21

Надійшла інформація про замінування Волинської обласної клінічної лікарні.

Про це 11 квітня ІА "Конкурент" повідомив черговий диспетчер медзакладу.

Відбувся етап евакуації пацієнтів.

Як повідомили в поліції, ввечері о 19:15 на лінію екстреного виклику поліції "102" зателефонував невідомий і повідомив про замінування Волинської обласної клінічної лікарні. На місце події одразу ж виїхали наряди патрульної поліції, слідчо-оперативна група, вибухотехніки, кінологи та рятувальники.

Поліція встановила особу, котра повідомила про замінування лікарні. Під час обстеження приміщень обласної клінічної лікарні та прилеглої до неї території вибухонебезпечних речовин і предметів не виявлено. Інформація про замінування не підтвердилася. Нині пацієнти та персонал, котрих на момент перевірки евакуювали з лікарні, повертаються в приміщення.

Слідчі Луцького відділу поліції за фактом завідомо неправдивого повідомлення про загрозу безпеці громадян розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 259 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п'яти років. Вирішується питання щодо затримання особи, причетної до скоєння вказаного правопорушення, відповідно до ст. 208 КПК, проводяться відповідні слідчі дії.