Поділитись:

(НЕ) дякуємо за чисті узбіччя

Середа, 11 квітня 2018, 07:40

Гортаючи стрічки новин різних видань чи соціальних мереж, багато разів натикалася на інформацію про гори сміття, захаращені території, фото із смітників у лісі та інший бруд. Сміття – всюди. Люди обурюються, фотографують, пишуть гнівні коментарі та публікації. Ок, супер, мо-лод-ці. Всі побачили фото, полайкали, а що далі? Все залишилося так, як і було.

Сміття – це вже не річ, яка утворилася через погану владу, люстру у ВР чи шум навколо виграшу в лотерею чималенької суми Ляшка. Агов, люди, це ж ми й смітимо.

Ми з вікон автівок викидаємо пластикові пляшки чи папірці, ми не докидаємо до урн обгортки від цукерок чи цигарок, ми вивозимо в ліс поламані унітази та інший бруд. Тому й прибирати повинні ми самі, а не різні муніципали-комунальники чи ще хтось.

Невже всі забули вислів, що чисто там, де не смітять? По-моєму, лозунг "Україна починається з кожного з нас" в цьому контексті звучить як мотивація ставати охайнішими та культурнішими. Нас же в світі якраз знають як трудолюбивий народ. То варто відповідати ж цьому на всі 100, бо скоро на вивісках перестануть дякувати нам за чисті узбіччя.

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій.Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

Надрукувати
мітки:
коментарів