Поділитись:

Депутатам Луцькради не показали бюджет ЛПЕ

Четвер, 17 березня 2016, 12:34

Детально вивчити бюджет "Луцького підприємства електротрансопрту" та зарплату його працівників, а також акт перевірки ЛПЕ Держфінінспекцією депутати міськради зможуть лише під час наступного виїзного засідання.

Під час засідання тимчасової контрольної комісії з вивчення проблем діяльності КП "Луцьке підприємство електротранспорту"у середу, 16 березня голова комісії Ігор Поліщук просив надати інформацію про обсяги заробітної плати адміністрації підприємства і робітників ЛПЕ у відсотковому співвідношенні, – пише ІА Волинські Новини.

Зі слів виконувача обов'язків директора КП "Луцьке підприємство електротранспорту" Ігоря Грицюка, наразі відбувається обговорення колективного договору і перехід на галузеву угоду, поки що не затверджені додатки до колективного договору по оплаті праці. Не усі положення щодо оплати праці встигли розробити, тож документи можна буде побачити з наступного понеділка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЛПЕ ВИДІЛИЛО ПІВТОРА МІЛЬЙОНА ГРИВЕНЬ НА "ІНШІ ВИТРАТИ"

Своєю чергою, головний бухгалтер підприємства Лариса Каткова повідомила, що з 433 працівників підприємства 88% становлять робітники і 12% (82 особи) – адміністрація. Якщо збільшуватиметься кількість водіїв, адміністрація становитиме приблизно 10% від загальної кількості працівників ЛПЕ.

Член комісії Тарас Шляхтич зауважив, що ця інформація не дає уявлення про співвідношення заробітної плати адміністрації та робітників.

Як розповіла головний бухгалтер ЛПЕ, приблизно 9,6% становить фонд оплати праці адміністрації підприємства. Детальну інформацію керівник підприємства пообіцяв надати під час виїзного засідання комісії 21 березня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НА ЛУЦЬКОМУ ПІДПРИЄМСТВІ ЕЛЕКТРОТРАНСПОРТУ ХОЧУТЬ ВІДКРИТИ АВТОМИЙКУ

До слова, під час засідання членам комісії не надали детальної інформації про бюджет підприємства за 2015 та 2014 роки. Натомість, надали звіт про виконання фінансового плану підприємства, який містив недостатньо інформації для депутатів (щодо витрат на ремонт тролейбусів, закупівлю запчастин, утримання майна тощо)

Окрім цього, керівництво ЛПЕ не продемонструвало депутатам акту про останню перевірку ЛПЕ Держфінінспекцією. Натомість надали лист Держфінінспекції про усунення порушень, виявлених ревізією.

Таким чином, для того, щоб розглянути інформацію про бюджет підприємства, актом Держфінінспекції та решту документів, депутати зберуться на виїзне засідання комісії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НА ЛПЕ ХОЧУТЬ ОНОВИТИ СКЛАД ТРОЛЕЙБУСІВ

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 березня 2024
23 березня 2024
09:53
21 березня 2024
17:46
15 березня 2024
08:30
14 березня 2024
13 березня 2024
11 березня 2024
09 березня 2024