Поділитись:

У "CITY PARK" створюють нову експозицію (фото)

Середа, 04 квітня 2018, 17:59
У

Невдовзі лучани зможуть помилуватися та зробити фото в галереї вуличного мистецтва "4/8 Gallery", що на території "City Park".

Так, із 3 квітня створювати нову експозицію під назвою "Різновид" приїхали столичні художники В'ячеслав Шум та Анастасія Меркулова.

Стріт-артер Андрій Присяжнюк розповів, що "РІЗНОВИД" – це поєднання, інтерпретація двох різних бачень, видів, підходів до мистецтва в одну спільну композицію для праці з простором галереї 4/8. В основі проекту лежать перші букви із псевдонімів художників, а саме – чотири літери "ШУ-КУ", з подальшою їхньою інтерпретацією та аналізом візуального образу.

В'ячеслав Шум, Анастасія Меркулова, Андрій Присяжнюк та маленький поціновувач мистецтваВ'ячеслав Шум, Анастасія Меркулова, Андрій Присяжнюк та маленький поціновувач мистецтва

"Два художники, кожен із своїм баченням, реагуючи по-різному на простір галереї 4/8, об'єднуються для створення спільної експозиції – рефлексії один на одного, поєднуючи при цьому індивідуальні види мистецьких практик. Таким чином галерейний простір поділений між двома різними особистостями, які, переливаючись, синергічно доповнюють один одного", – додав Андрій Присяжнюк, розповідаючи про концепцію задуму експозиції.

У

У

Самі ж автори проекту В'ячеслав та Анастасія під музичний супровід натхненно працюють і встигають розповідати про майбутній витвір.

У

Художники В'ячеслав Шум та Анастасія МеркуловаХудожники В'ячеслав Шум та Анастасія Меркулова

"Я малюю шрифтове графіті з використанням персонажів, а Настя – більш абстрактні штуки. Тобто по формі вона повторює мої букви, але у своїй стилістиці. Ось так ми поєднуємо два стилі", – зауважив В'ячеслав.

Як виявилося, у дуеті художники малюють вже три роки і вже встигли створили чимало муралів у столиці.

У

У

"Ми малювали вчора, сьогодні, сподіваємося, що завтра вже закінчимо і п'ятниця-субота будуть для нас вихідними, адже хочемо ще трошки відпочити", – додала Анастасія.

У

У

Створити нову експозицію столичних художників запросив Андрій Присяжнюк, однак додав, що сторінці 4/8 у Фейсбуці нині формують анкету і талановиті люди могтимуть подавати свої заявки на участь та ставати авторами наступних малюнків у галереї вуличного мистецтва.

У

Надрукувати
мітки:
коментарів