Поділитись:

Підсумки виконкому: кава з оселедцем і холодні батареї

Середа, 04 квітня 2018, 19:30
Підсумки виконкому: кава з оселедцем і холодні батареї

Чергове засідання луцького міськвиконкому відбулось у середу, 4 квітня.

***

Почалося засідання із заслуховування звіту про роботу комунального закладу "Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги № 2".

***

Потім скоригували тарифи на послуги, які надає "Луцьктепло". Таке коригування зумовлене через підвищення тарифів на складові, які входять в тарифи опалення та гарячої води.

Також директор ДКП "Луцьктепло" Валентина Малютіна повідомила, що оскільки на вулиці тепло, то від сьогодні призупиняється подача тепла в оселі лучан. Якщо температура надалі зростатиме, то 4 квітня можна буде вважати закінченням опалювального сезону. Однак якщо температура знову знизиться, то подачу тепла в оселі міських жителів знову відновлять.

***

Начальник відділу екології Анатолій Гламазда розповів, що задля перерозподілу вільного залишку бюджетних коштів в сумі 49 180 гривень необхідно внести доповнення до рішення виконавчого комітету від "Про перелік природоохоронних заходів…", виділивши ці гроші розпоряднику на біологічну меліорацію водойм на території міста (зариблення рослиноїдними видами риб). Також ці кошти спрямують на утримання в належному стані прибережних захисних смуг та русел малих річок.

Втім член виконкому Ігор Алексєєв сказав, що дуже незадоволений роботою головного еколога міста, і вважає, що той не відповідає посаді, яку обіймає.

***

У зв'язку з відкриттям школи № 27 було внесено зміни в рішення виконкому "Про затвердження мікрорайонів закладів загальної середньої освіти та ведення обліку дітей шкільного віку та учнів".

***

Також дозволили КП "Парки та сквери м. Луцька" організувати розміщення спортивно-розважального об'єкту "Еколого-туристична стежина здоров'я" в парку Героїв Майдану та Небесного Легіону.

***

Після декількох невдалих спроб гастроному "Вишківській" врешті погодили цілодобовий режим роботи.

Встановили до 01.01.2019 цілодобовий режим роботи торгового павільйону № 303 на зупинці громадського транспорту на вул. Львівській, 29.

***

Підприємцю Роману Степанюку погодили розміщення павільйону на вул. Євгена Коновальця, 1б на термін 3 роки.

Також на 3 роки погодили розміщення торгівельного павільйону на вулиці Електроапаратна, 3 підприємцю Роману Волоху.

Підприємцю Юрію Чилію також погодили розміщення тимчасової споруди на вулиці Ковельська, 68 а. Однак члена виконкому Ігоря Муковоза вразила "оригінальність" назви торгової точки "Смачна кава. Свіжа риба".

"Хіба ви не пробували кави з оселедцем?" – пожартував в.о. міського голови Григорій Пустовіт.

***

Виконком підтримав рішення про анулювання дозволу на розміщення зовнішньої реклами від 19.04.2007 (два рекламні щити з підсвічуванням) на перехресті вул. Карпенка-Карого та вул. Зв'язківців, виданий товариству з обмеженою відповідальністю "Оптіма-Груп".

Втім звільнили Рекламне агенство "Міст медіа" від плати за тимчасове користування місцем розміщення засобів зовнішньої реклами на період розміщення інформації щодо популяризації фізичної культури і спорту та Паралімпійського руху.

Також звільнили ПП "ВК-Компані" від плати за тимчасове користування місцем розміщення засобів зовнішньої реклами на період розміщення інформації щодо популяризації ЗСУ та залучення громадян на військову службу за контрактом.

На цьому виконкомі було звільнено розповсюджувачів зовнішньої реклами від плати за тимчасове користування місцем розміщення засобів зовнішньої реклами на період розміщення інформації щодо проведення культурних заходів у місті Львові.

Надрукувати
мітки:
коментарів