Поділитись:

Волиняни везуть на Схід пасхальну допомогу (фото)

Середа, 04 квітня 2018, 11:50

За кілька днів до свята Христового Воскресіння, члени волонтерського центру "Серце патріота" вчергове зібрали допомогу для бійців.

Так, 4 квітня, на Театральному майдані Луцька охочі мали змогу долучитися до благої місії – передати пасхальні дарунки бійцям.

Керівник волонтерського центру "Серце патріота" Сергій Балицький розповів, що волиняни везуть чимало пасок та інших продуктів харчування.

"Маємо 600 пасочок. Ось зараз прийдуть батюшки і будуть все освячувати. Це пекли люди і передавали спеціально, бо знають, що ми кожного року їздимо. Також "Теремно Хліб" передав", - зауважив волонтер.

Та додав, що цього разу їдуть у багато підрозділів.

"Їдемо в підрозділи починаючи з Дебальцівської траси, потім Бахмут, Станиця Луганська, Новий Айдар, Щастя та інші. Веземо багато посилок, ось тільки-но з Ратного передали ще. Є й іменні і на підрозділ пакунки. Ще маємо багато ковбас. Також підключилися багато шкіл, ось наприклад школа із Прилісного. Також 11 школа міста Луцька – зараз приїдуть дітки і привезуть малюночки", – розповів Балицький.

Окрім цього волонтерський центр "Серце патріота" із небайдужими купили і відлагодили автомобіль "Нива", гуму поміняли, поварили її, пофарбували, мости перебрали.

Одразу після освячення допомоги, волонтери відправляються у дорогу на Схід.

Надрукувати
мітки:
коментарів