"Модерн-Експо" побував на міжнародній виставці в Лондоні

Середа, 16 березня 2016, 19:15

Міжнародний холдинг "Модерн-Експо" вперше взяв участь у виставці "Retail Design Expo", що відбувалася у виставковому центрі "Olympia" в Лондоні.

Подія зібрала під одним дахом рітейлерів, дизайнерів, маркетологів, архітекторів та виробників торговельного обладнання з різних куточків світу. Креативні ідеї, сучасні тренди у рітейлі, семінари та конференції, кейси від відомих спікерів у галузі торгівлі – все це та багато іншого стало невідємною частиною цьогорічної виставки.

Участь у Retail Design Expo взяли,зокрема, виробники торговельного обладнання, виробники PoP (з англ. "point of purchase", "point of sale" - "місце продажу"), меблеві компанії, а також архітектори та дизайнери.

Міжнародний холдинг "Модерн-Експо" вперше взяв участь у виставці. Саме Retail Design Expo в Лондоні стала чудовою нагодою для компанії презентувати нещодавно сформоване представництво "Модерн-Експо" у Великобританії (Modern-Expo UK Ltd, London). Окрім офісу у Лондоні, інші представництва знаходяться в Берліні,Любліні, Москві, Парижі, Дубаї.

Компанія познайомила гостей виставки з сучасними комплексними рішеннями для рітейлу. До основних продуктів "Модерн-Експо" належать: торговельні стелажі,касові бокси, холодильне та PoP-обладнання, складські стелажі та обладнання з нержавіючої сталі.