Поділитись:

Волинський підприємець спростував звинувачення у педофілії на його адресу

Середа, 16 березня 2016, 12:52
Волинський підприємець спростував звинувачення у педофілії на  його адресу

Колишній власник нововолинської кабельної компанії "Львівська Жінка" Ігор Желізко розповів, що закиди щодо його причетності до сексуальних відносин із неповнолітніми дівчатами – надумані і проплачені.

Про це він розповів виданню "Буг".

Нагадаємо. на ток-шоу "Один за всіх", яке відбулося 13-го грудня на каналі СТБ, його звинуватили у педофілії.

Ігор Желізко вважає передачу проплаченою, і коментує наступним чином: "Це все надумана підстава на основі вимагання передачі їм майна яке оцінюється в мільйонах гривень. Машини, квартири і т.д. Ось документ написаний власноручно тою, яка каже що я її "звалтував"!

У цій передачі беруть участь люди, які в Нововолинську причетні до замаху на моє вбивство і розведенні чуток. Цій особі, яка звинувачує мене, забрали в 2009-му році дитину і змусили так говорити, хоча попередньо вона "стверджувала" що я з нею робив порнофільми, а тепер "гвалтував". Перед часом і в час мого замаху на вбивство (17-го квітня 2010 року) ця особа (Марічка) була в Нововолинську і жила в Івана Федюка (фігурує в кримінальній справі), який і був посередником між замовником вбивства та виконавцем.

Волинський підприємець спростував звинувачення у педофілії на  його адресу

Начальнику міліції області від
(Посівнич) Марії Адамівної 1990 р.н.
Проживаючої Кам'янко-Бузький р-н.
с. Батятичі
Заява
Я, Посівнич Марія Адамівна заявляю що до шістнадцяти років я ніяких статевих стосунків ні з ким немала і сексуальних справ я ніколи не знала і ???. Але комусь я була і є знаряддям домагання якихось невідомих осіб використати мене в якихось інтригах.
Прошу Вас огородити мене в подальшому від домагань цих бандитів, так як я вступила в статеві стосунки сімнадцять років, останнього ніяких статевих стосунків я не мала та ніхто до мене не приставав.
Прошу Вас вжити заходів від наклепницьких дій в мій адрес.

Голова ГО "Нововолинська координаційна рада НРУ" Володимир Мигас став на захист Ігоря Желізка і після ток-шоу звернувся до адміністрації ПрАТ "ММЦ СТБ".

Звернення до ПрАТ "ММЦ СТБ"

Мені стало відомо що 07.03.16. журналістами вашої телекомпанії було знято сюжет телепередачі за участю жителя міста Львова Желізка Ігоря Миколайовича. Почувши коротку розповідь про сюжет зйомки, у мене немає сумніву, що все це "замовний матеріал". Я переконаний що ціль передачі це обман і дискредитація Желізка Ігоря Миколайовича.

Я є громадським діячем і представником у судах пограбованого підприємства "Львівська жінка". Я добре знаю як знищувалось дане підприємство. Я знаю скільки фальшивих звинувачень і слухів розповсюджувалось про Ігоря Миколайовича, хто замовники і як використовуються маріонетки. Як що у вас справжні журналісти то я прошу щоб вони проаналізували кілька речей:

1. Задайте в пошуковому сервері два слова "львівська жінка" і ви багато чого зрозумієте;
2. Після нападу на вбивство Ігоря Желізка у 2010 році проводився правоохоронними органами ретельний аналіз, слідство, в тому числі на "детекторі брехні" від МВС, але окрім голослів'я ось цих зацікавлених, жодних фактів встановлено не було.
3. Прошу взяти до уваги факти(а не слухи і брехню) що сталися із Ігорем Миколайовичем:
– Практично вбито дружину Христину Кравець. Адже її хвороба і смерть стали наслідком тяжкого її побиття у Нововолинську;
– Ігорю Желізку завдано більше десятка ножових поранень на цьому ж місці де було побито його дружину;
– Знищено підприємство "Львівська жінка". Викрадені її активи якими користується місцева корумпована "еліта".До знищення, не за так, залучились окремі "прокурори" та окремі "судді" по яких зобов'язано київськими судами Генерального прокурора України провести досудове розслідування, де з корупційних підстав слідство тормозиться, а очолив усе це міський голова Нововолинська Віктор Сапожніков.

Це дуже коротко. Епопея знищення "Львівської жінки" та дискредитації Ігоря Желізка тривала кілька років. Слідство щодо крадіжки активів триває і досі, а адміністративна справа знаходиться у Вищому адміністративному суді, від якої все залежить. Тому ставиться питання будь-якими методами дискредитувати Ігоря Желізка, вчепившись за його колишню молоду дружину.

Ось (надаю) попередній дискредитаційний матеріал який розповсюджувався у пресі в час крадіжки майна ПП РО "Львівської жінки".

Прошу зняти з показу відзняту 07.03.16. передачу за участю Ігоря Желізка, так як це був замовний матеріал з використанням навчених кримінальних маріонеток які фігурують в кримінальному провадженні щодо його замаху на вбивство. Інакше я звернусь із скаргою у державний комітет з питань телебачення та радіомовлення України.

У замін прошу провести журналістське розслідування справи по знищенню засобу масової інформації і прибуткового підприємства ПП РО "Львівська жінка". Я готовий надати усю наявну інформацію та розкрити всі корупційні зв'язки.

Надрукувати
мітки:
коментарів
05 квітня 2024
19 січня 2024
18 січня 2024
09 січня 2024
18 жовтня 2023
04 червня 2023
30 травня 2023
18 травня 2023
01 травня 2023
05 жовтня 2022