Поділитись:

Луцьк планує закупити дешеві новенькі тролейбуси в Сомалі*

Неділя, 01 квітня 2018, 12:03
Луцьк планує закупити дешеві новенькі тролейбуси в Сомалі*

Луцька міська рада планує закупити 100 новеньких тролейбусів в Республіці Сомалі. Про це вже другий тиждень говорять в кулуарах міської ради.

За словами анонімного джерела, ціна одного тролейбуса на умовах CIF (ціна в Одеському морському порту) становитиме всього лише 10% від вартості нового.

"Конкуренту" вдалося зв'язатися із Президентом Сомалі Мохамедом Абдуллахі Мохамедом. Він підтвердив цю інформацію. За його словами, у червні 2016 року судно із сотнею нових тролейбусів "Богдан" прямувало через Суецький канал в напрямку ПАР, проте його захопили сомалійські пірати. Внаслідок спецоперації урядових сил, товар вдалося відбити.

"У нас в країні немає електротранспорту. Тому спочатку ми планували використовувати тролейбуси як соціальне житло для бідних, проте багато хто жалівся, що в цих тролейбусах жорстке сидіння. Тому ми вирішили їх продати. Єдиним, хто не побоявся їх купити, виявився Луцьк", - заявив Президент Сомалі.

Нагадаємо, що чергову сесію Луцької міської ради пікетували працівники заводу "Богдан", де виготовляють тролейбуси. Причина протесту: Луцьк заявив про намір купити дешеві, але бувші в ужитку тролейбуси зі Швейцарії.

*Подана вище інформація - першоквітневий жарт.

Надрукувати
мітки:
коментарів