Поділитись:

У ЦНАПі – вдруге рекордна кількість відвідувачів

Середа, 16 березня 2016, 19:42
У ЦНАПі – вдруге рекордна кількість відвідувачів

Вдруге від початку 2016-го року Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку відвідала рекордна кількість громадян.

У вівторок 15 лютого з 09:00 до 20:00 години до Центру звернулося 906 відвідувачів, аби отримати ті чи інші адміністративні послуги, – повідомили в департаменті "Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку".

Найбільше лучан цікавили послуги з оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон, реєстрації місця проживання особи, послуги міської ради та державної реєстрації права власності на нерухоме майно.

Окрім того, чимало громадян звернулося у відділ реєстрації бізнесу та дозвільних процедур.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЛУЦЬКИЙ ЦНАП ПРАЦЮВАТИМЕ ДОВШЕ. ГРАФІК

У Центрі надання адміністративних послуг у місті Луцьку зазначають, що така кількість відвідувачів не впливає на якість надання адміністративних послуг, а навпаки мотивує працювати більш ефективно.

До того ж, з метою якісного та оперативного обслуговування у департаменті щодня проводять аналіз відгуків та пропозицій громадян. Тож просять лучан активніше залишати свої пропозиції, ідеї, зауваження щодо роботи ЦНАПу в скриньці на рецепції або записувати у книзі відгуків та пропозицій.

У ЦНАПі – вдруге рекордна кількість відвідувачів

Надрукувати
мітки:
коментарів