Поділитись:

Волиняни сплатили більше 38 мільйонів гривень військового збору

П'ятниця, 30 березня 2018, 10:32
Волиняни сплатили більше 38 мільйонів гривень військового збору

На потреби армії на Волині сплатили 38,4 мільйона гривень військового збору.

Про це повідомляє відділ організації роботи ГУ ДФС у Волинській області.

З легальних доходів волинян до держбюджету у січні-лютому 2018 року сплачено 38,4 мільйона гривень військового збору. Це на 36,2 відсотка більше проти аналогічного періоду торік.

"Показники сплати військового збору – це свого роду індикатор дотримання законодавчих вимог у сфері оплати праці, оскільки цей податковий платіж утримується з легальних доходів громадян. Ріст його надходжень свідчить про відповідальну позицію більшості волинських працедавців. Відтак, кожен офіційно працевлаштований громадянин щомісяця інвестує в
обороноздатність держави посильну суму залежно від рівня заробітної плати", – наголошує начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Керівник волинських фіскалів підкреслила, що лише легальна оплата праці гарантує в майбутньому призначення пенсійних виплат. Тож в ГУ ДФС у Волинській області рекомендують кожному працівнику, незалежно від віку, дбати про офіційне працевлаштування.

"Лише легальна робота дає право на отримання соціальних виплат у випадку втрати працездатності, призначення гідної пенсії в майбутньому. "Тіньові" зарплати з часом лише поглиблюють проблему, оскільки без оформлення передбачених документів при прийомі на роботу та відповідних відрахувань єдиного внеску неможливо претендувати на отримання соціальних та пенсійних виплат", – підсумувала Світлана Савчук.

Надрукувати
мітки:
коментарів