Поділитись:

Положинський заспіває джаз

Четвер, 29 березня 2018, 17:18
Положинський заспіває джаз

Олександр Положинський презентує справжній джазовий концерт.

Лідер проекту "Був'є" і гурту "Тартак" заспіває власні пісні в джазі, – повідомляє Gazeta.ua.

Олександр вже неодноразово вдавався до сміливих музичних експериментів: записав платівку з народним колективом "Гуляйгород" і заспівав під уривки з творів українських класиків разом з Орестом Крисою та Едуардом Приступою. Тепер він підкорить джаз.

"Не вважаю себе великим любителем і, тим більше, знавцем джазу, і впевнений, що в усьому джазовому різноманітті є багато музики і музикантів, здатних мене і втішити, і надихнути, – зізнається Олександр. – Втім, не думаю, що для нас все обмежиться виключно джазом – ми не ставимо собі ніяких рамок в цьому плані. Щоб все звучало, як то кажуть, "смачно" і несподівано".

"Це будуть не тільки пісні" Тартак" – буде кілька пісень проекту "Був'є", можливо, і деякі інші пісні мого авторства, – розповідає музикант. – З тартаківських хочеться виконати і кілька пісень з нашого новітнього альбому – "Антартактіда. Частина Друга" – і, звичайно, кілька давно і добре знайомих публіці хітів. Остаточний список ми ще погоджуємо разом з музикантами – адже вирішальний вибір в значній мірі буде залежати і від їх настрою, бачення і ідей. Загалом, хочеться приємно здивувати".

Перший концерт відбудеться 30 березня о 20:00 в Caribbean Club Concert Hal (Київ).

Надрукувати
мітки:
коментарів